Murer Skjern med
fokus på kvalitet

Er du på udkig efter en erfaren murer i Skjern, så sætter vi gerne vores faglige kompetencer til rådighed. Som murerfirma med over 40 års erfaring, udfører vi alle former for murerarbejde for private såvel som erhvervsdrivende.

​En facaderenovering kan være den rigtige løsning til at få en gammel, slidt bygning til at fremstå som ny. Vi udfører professionel renovering af facade for kunder i blandt andet Nørre Nebel, Henne Strand, Bjerregaard samt Varde og omegn.

Vi kan blandt andet være behjælpelige med følgende:

Når du vælger Nr. Nebel Murerforretning som samarbejdspartner til dit byggeprojekt, er du garanteret professionel udført håndværk og løsningsorienteret vejledning fra start til slut. Din tilfredshed er det vigtigste for os, derfor forlader vi ikke en opgave, før du er helt tilfreds med resultatet.

Kompetent og alsidig murerforretning

Alle vores murere er veluddannet og vi opdatere os konstant med de nyeste tiltag indenfor branchen. Dette er din garanti for veludført murerarbejde, som du kan få glæde af, mange år ud i fremtiden.

Uanset størrelsen på din opgave, så er vi i være behjælpelige med dit byggeprojekt. Vi udfører alle type murerarbejde, og vi står også gerne for hoved- og totalentreprise, der altid lever 100% op til dine behov og ønsker.

Hvor meget koster en murer?

Det kan være svært at give en nøjagtig pris på murerarbejde, da det blandt andet afhænger af materialevalg, samt omfang af opgaven. Vi bestræber os dog på, altid at tilbyder konkurrencedygtige priser.

Vi opfordre dog altid til at kontakt os, hvis du ønsker en konkret pris på netop din opgave.

Kunne du tænke dig et
uforpligtende tilbud?

Send os en besked med din mureropgave, og vi vender tilbage hurtigst muligt.​

Bestil et gratis tilbud på murerarbejde

Har vi fanget din interesse, eller vil du høre nærmere omkring vores ydelser og priser? Vi sidder altid klar til at besvare de spørgsmål du måtte have, ligesom vores dygtige medarbejdere er klar til at rykke ud, når du skal have hjælp til en mureropgave.

Du kan fange os ved at ringe 21 29 33 83 eller sende en email til info@nnmf.dk, så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder. Du kan også udfylde kontatkformularen på siden her, med en beskrivelse af din opgave, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.