Mod slid

Facaderenovering der
beskytter din bygning

Det danske klima kan være hårdt mod din bygning!

​En facaderenovering kan være den rigtige løsning til at få en gammel, slidt bygning til at fremstå som ny. Vi udfører professionel renovering af facade for kunder i blandt andet Nørre Nebel, Henne Strand, Bjerregaard samt Varde og omegn.

Få en renovering der passer til bygningens arkitektur

Vores murerarbejde styrker murenes modstandsevne. Samtidig har vi forståelse for bygningens grundlæggende arkitektur, så den æstetiske effekt ikke ødelægges.

​Med stor indsigt har vi løst mangeartede opgaver inden for facaderenovering og vedligeholdelse, så skal du bruge en murer til at gennemføre en professionel renovering af din facade til en attraktiv pris, skal du bare kontakte os.

Kunne du tænke dig et
uforpligtende tilbud?

Send os en besked med din mureropgave, og vi vender tilbage hurtigst muligt.​

Hvad koster facaderenovering?

Vores priser på en facaderenovering afhænger blandt andet af, hvor mange m² din facade er på, og hvor omfattende en renovering der er tale om. Den endelige pris er typisk meget individuel fra kunde til kunde, da der også er forskel på ønsker til materialevalg og lignende.

​Ønsker du en konkret pris på din opgave, er du derfor altid velkommen til at kontakte os, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. Ring og hør mere på telefon 21 29 33 83 eller skriv til vores e-mail info@nnmf.dk.​